Buiten de Captcha beveiliging om, moet u uw reactie ook via email bevestigen.


Jan van Leijsen

Het is mooi weer, heel veel plezier allemaal, gr. Jan.

zondag 23 juni 2024 06:46
Ria van Praat-Klijs

Wat een geweldige dag gister in Middelburg.  En wat een organisatie.  Netjes op tijd. Dank voor de organisatie  echt heel veel werk geweest. En ja aan dat weer daar kunnen we niks aan doen. 

Lieve groeten Ton en Ria Van Praat

zondag 02 juni 2024 11:51
Corrie Huls

Ik wil het bestuur van Beekse Smart bedanken voor de lieve felicitatie voor mijn

75ste verjaardag .

 Gr Corry

 

zaterdag 18 mei 2024 17:14
Kees Kustermans

Wat een hartverwarmende nieuwjaarswens van het bestuur van BeekseSmart‼️

wij wensen iedereen een jaar waar u naar verlangt met alle toeters en bellen die u in uw levenspad hoopt te beleven. Geniet…Wij hopen er getuigen van te zijn.  Xioew

? Cokkie & Keesk

 

zondag 24 december 2023 17:20
Ria van Praat-Klijs

Wij wensen iedereen fijne feestdagen en een goed nieuwjaar

Ria en Ton van Praat

vrijdag 22 december 2023 21:45
Kees Kustermans

Happy uitvoering bij het begin van de wintertijd. Wat een bijzonder vrolijk aanstekelijke opvoering van “BeekseSmart” . Wederom met volle teugen genoten. En…wat dan ook zo fijn is?: “tussen de optredens door een hartverwarmende keuvel”. Bijzonder fijn zo’n vriendenclub. 

dinsdag 31 oktober 2023 10:44
Kees Kustermans

Niet stiekem, maar voluit genoten van ons koor. Wat een positieve uitstraling! En wat een mooie recensie in “de Stem” vandaag. Daar wordt je toch vrolijk van… Dank allemaal… en tot vanavond..xioew keesk.

maandag 28 augustus 2023 08:03
Ria van Praat-Klijs

Aan alle beeksesmart leden.

Wat was het een warm optreden gister. Maar super goed geregeld. Alle leden konden in de schaduw zingen.

Wij wensen iedereen een fijne vakantie. En we zien elkaar gauw weer terug.

 

Genieten allemaal 

Ton en Ria

maandag 26 juni 2023 09:16
Jan van Leijsen

Heel veel succes en plezier vandaag, maak er iets moois van, gr. Jan

zondag 25 juni 2023 06:18
Kees Kustermans

Beste mede koorleden van BeekseSmart!!

Ja, dan zit je nog na te genieten van een heerlijk “Haven-Turfvaart-BeekseSmartfeest” met de Stroberry’s uit mijn geboortegrond! Wat hebben wij genoten, en wat was het mooi weer,en wat was dat een leuk plekske. Lekker ouderwets ongekunseld gezellig. Pluim voor onze accordeonisten! Zo zonder de getrouwe steunpilaar! Voordat we ons sleurhutten feest aan gaan vangen willen wij iedereen danken voor deze geweldige apotheose. Wij genieten nog na. Ook van de overheerlijke “dis” die onze voorzitter gereserveerd had in ons mooie Prinsenbeek. Fijne vakantie en hopelijk onveranderd terug bij de volgende gelegenheid!!! Xioew Cokkie en Keesk.

maandag 29 mei 2023 11:00
Trui van Bruinessen

Beste Beekse Smarters,

Ik wens jullie allemaal  een goed en gezond 2023.

En denk eraan,  wacht niet op bijzondere momenten

maar maak elk moment bijzonder!

 

vrijdag 06 januari 2023 16:49
Martin Verstegen

Namens Inday en Dion wens ik iedereen een geweldig, gezond en muzikaal jaar toe. Ik hoop dat in alle opzichten 2023 veel beter mag zijn dan 2022.

maandag 02 januari 2023 12:29
Marian van den Berg

Hallo koorleden iedereen bedankt voor de bloemen die ik gekregen heb en gebracht zijn door de lief en leed commissie. Ik hoop er te zijn op de nieuwjaarsreceptie en daarna ook weer snel om te zingen.

Lieve groetjes 

Marian van den Berg 7

donderdag 29 december 2022 15:44

Wij wensen alle koorleden fijne feestdagen en een gezond en liefdevol 2023. 

Ad en Marianne 

zondag 25 december 2022 11:05
Kees Kustermans

Beste allen van BeekseSmart!

Dank voor de attentie als afsluiting van een geweldig jubeljaar tgv de 20 jarige mijlpaal van ons koor.

En dank, namens Cokkie voor de attente felicitaties bij haar verjaardag! Super!

Op naar een nieuw jaar, 2023, waarin wij hopen dat iedereen weer heel veel plezier en gezelligheid van en met elkaar gaat beleven. Vooral in goede gezondheid, zodat het ook mogelijk is.

Tot volgend jaar. ? Xioew, Cokkie en Keesk. 

 

 

vrijdag 23 december 2022 10:39
Ria van Praat-Klijs

Dank je wel Beekse Smart Voor een geweldig jaar. Lieve attenties en veel verricht werk.

Wij wensen iedereen fijne feestdagen en een goed 2023

Ria en Ton van Praat

donderdag 22 december 2022 17:11
Ted en Piet Luck

Wij danken het bestuur van Beekse Smart vriendelijk voor de leuke attentie en wensen alle leden Prettige Kerstdagen en een Voorspoedig Gezond 2023 met veel zangplezier.

dinsdag 20 december 2022 12:04
Piet Luck

Ted en ik bedanken het bestuur vsn Beekse Smart voor de leuke attentie en wensen alle leden prettige kerstdagen en een voorspoedig gezond 2023 met veel zangplezier.

dinsdag 20 december 2022 09:10
Koos Huls

Beste/lieve koorleden,

Corry en ik willen alle leden een gelukkig en gezond 2023 wensen, met veel plezier aan het samen zingen bij Beekse Smart.

Groetjes 

maandag 19 december 2022 10:57
Ria van Praat-Klijs

Wat een geweldig optreden was het toch.

We hebben genoten. Dank je wel allemaal. 

zondag 30 oktober 2022 20:52
Kees Kustermans

Wat hebben we de afgelopen zondag toch weer heerlijk uit volle borst het hoofd leeg kunnen maken. We kregen een wel heel hartverwarmend onthaal bij het koor “ Dongens Levenslied” . Ik kreeg echt het gevoel dat “Beeksesmart Smart” er iets toe doet. Wat was dat een heerlijke ervaring. En…nog een bijzonder gezellige nazit! Dank aan al degene die er een bijdragen aan gegeven hebben.??? xioew

maandag 17 oktober 2022 08:53
Keesk

Het kan niet op!!.wat een leuke serie foto’s van ons jubileumfeest.

Complimenten aan Cor Viveen, onze hof fotograaf. ??

woensdag 14 september 2022 20:13
Keesk

Toch nog even de complimenten bij het feestcomité en bestuur van BeekseSmart afwerpen. Of onder de deur door schuiven. Want wat hebben wij met ons koor toch een verrukkelijke jubileumdag gehad. Complimenten voor het geheim houden. Nadat we om klokslag 09.00u in de bus waren gestapt dacht ik, omdat de voorzitter er niet bij was, dat wordt een vossenjacht. Die zit ergens in een weiland met een zuidwester aan te vissen. Maar wat een geinige verrassing: samen met de andere twee inventievelingen vormde ze als verwelkoming op de plecht van de “Zilvermeeuw” in de haven van Drimmelen een Chiantykoor. Een groot spandoek “ WELKOM BEEKSESMART” aan reling en uit volle borst “aan het strand stil en verlaten” maakte dat mijn rugharen overeind probeerde te gaan staan. Wat was dat een hartverwarmend welkom aan de 85 leden van ons koor!

En dat was nog maar het begin. Na de koffie met gebak werden we ingedeeld in tafels van 10 om een liedje te maken op de wijze van “in het klein café aan de haven”. Gevolgd door een heerlijk luilekkerland-lunch. En daarna….Nee..niksnie midday dutje. 
Er werd geschiedenis geschreven: Voor het eerst in 20 jaar heeft BeeksSmart het gehele repertoire gezongen zonder gebruik te maken van de boeken en zonder dirigente. Onze dirigente kon niet op haar stoel blijven zitten. Wonderen zijn de wereld niet uit. Wat een relaxte onbevangen samenzijn niet teweeg brengt. Uit volle borst onder begeleiding van onze onvolprezen accordeonisten en gitaristen werd er over een traan en een lach gezongen met alles wat er tussenin zit. Ondertussen ging het personeel op de boot onverminderd verder met allerlei lekkers uit de kast te trekken om de tongen te strelen, de levers nat te maken en de vocht balans in evenwicht te brengen.

Voldaan werden rond 17.00u opgehaald door de dubbeldekker, hartelijk uitgezwaaid door het ontvangstcomité dat voor deze gelegenheid zich ontpopte in een vader/moederrol. “Kijk goed uit; heb je het naar je zin gehad, als je bang bent bovenin die bus moet je dat zeggen hè…..

Bij ons thuis adres aangekomen bleek de verrassing nog niet compleet geweest te zijn. Een heerlijke barbecue stond ons te wachten, gevolgd door een ouderwetse gezellige nazit onder de klanken van onze keyboard specialist en mededorpsgenoot Rens. Ja er werd zelfs nog een foxtrotje op de vloer gebracht. Hoezo conditie? 
Voldaan en verzadigd tot in mijn diepste vezels wilden wij onze biezen pakken, maar wij bevinden ons in de comfortabele positie dat er een accordeonist in ons midden is die onvermurwbaar is. Hetgeen er toe leide dat er om 22.00u toch nog Smartlappenklanken door de zalen van ons stamcafé galmden. 
Chapeau organisatie…jullie hadden ons niet beter kunnen verwennen. Dank…..xioew maandag.

dinsdag 13 september 2022 13:20
Ankie Schalken

We hebben gisteren ons 20- jarig bestaan geweldig leuk gevierd!

Veel dank aan allen die druk geweest zijn met de organisatie! Het was top, vanaf de ontvangst op de boot tot en met de de feestavond

We kunnen nagenieten met  de mooie foto’s en filmpjes!

Ankie

zondag 11 september 2022 12:46
martin

Hoi.

Wat een leuke dag.

We werden verwelkomt door 3 tenoren op de  boot, daar zat de sfeer er al goed in.

We hebben een leuke boottocht gehad met een lekkere lunch.

Middags lekker zingen op de boot beneden, en boven was het rustig en  konden sommige lekker genieten van de mooie uitzichten.

Mooie verhalen kwamen voorbij.

En avonds gezellige muziek en een barbecue.

Dan nog een mooi lied van de 3 tenoren heel grappig en mooi in elkaar gezet.

Om 21.30 was het voor mij over en gingen de anderen door.

Een hele mooie dag en een dikke pluim voor iedereen de deze dag mede hebben mogelijk gemaakt.

 

 

zondag 11 september 2022 11:24
Powered by JoomVita VitaBook