Optredens

Benefietconcert voor stichting ROLERISUIT
Zondag, 18 Augustus 2019, 14:30 - 17:00
Contact secr. Beekse Smart

Op zondagmiddag 18 augustus 2019 organiseert Smartlappenkoor Beekse Smart een Benefietconcert voor de stichting ROLERISUIT.

Ieder jaar kiest Beekse Smart voor een goed doel om dit te kunnen ondersteunen.

De stichting Rolerisuit is in 1987 opgericht met als doelgroep: mensen die als gevolg van ziekte of handicap niet meer of slechts in beperkte mate zelfstandig de deur uit kunnen. Er wordt hierbij geen onderscheid gemaakt naar leeftijd, aard van de handicap of de woonsituatie (thuis of opgenomen). Wel richt de stichting zich specifiek op mensen met lage inkomens, die zich door hun geringe financiële draagvlak weinig extra’s kunnen permitteren.

Rolerisuit heeft nu twee grote bussen en een kleine. De bussen kunnen alleen door groepen worden gebruikt.

Rolerisuit is een non-profit organisatie. De kosten van een rit zijn gebaseerd op de kosten van het dagelijks onderhoud van de bussen. De chauffeurs zijn allemaal vrijwilligers. Daardoor blijven de kosten relatief laag.

Voor vervanging van de bussen en voor grote onderhoudskosten is Rolerisuit afhankelijk van giften en donaties. Zie ook www.rolerisuit.nl

Ook dit jaar is de opzet van het Benefietconcert: “Kies een liedje voor 1 euro”.

Op een intekenlijst kunt u aangeven welk liedje Beekse Smart voor u ten gehore zal brengen. Bij iedere sessie wordt gekozen uit de liedjes met het meeste aantal stemmen.

U bent weer van harte welkom bij Café de Elsakker in het buitengebied van Prinsenbeek aan de Nieuwveerweg 2, die parallel loopt aan de A16.

Een gezellige uitspanning met groot buitenterras, waar het heerlijk vertoeven is ter onderbreking van een fiets- of wandeltocht. Ook met de auto is deze gelegenheid goed te bereiken en is er volop parkeergelegenheid.

De optredens vinden plaats tussen 14.30u en 17.00u. Kom gezellig meezingen en steun dit goede doel! Wij hopen weer velen van u te mogen ontmoeten!

Het Benefietconcert gaat ongeacht de weersomstandigheden altijd door! 

Locatie Café de Elsakker, Nieuwveerweg 2, Prinsenbeek