Nieuws

WELKOM OP DE WEBSITE VAN

BEEKSE SMART 

 

 GRAAG ONTMOETEN WIJ U IN 2018 BIJ ONZE OPTREDENS

 Zie voor uitgebreide informatie het menu Optredens

Het eerst volgende openbare optreden van Beekse Smart: 

 

* Op 23 SEPTEMBER 2018

heeft het BENEFIETCONCERT voor "DE ZONNEBLOEM"

bij DE ELSAKKER

€ 800,-- opgebracht.

Dank aan alle aanwezigen en gulle gevers

Het was een supergezellige middag met mooie optredens.

 

 

* 28 OKTOBER 2018

ZANGCAFÉ BEEKSE SMART

CAFÉ MARKTZICHT PRINSENBEEK

m.m.v.

Het Oosterhouts Smartlappenkoor Nieuwe Stijl

Harry van Dongen

kandidaat bij de X Factor 2009

 

PERSBERICHT:

Prinsenbeeknieuws: maandag 29 oktober 2018

 

Volle zaal zingt in Zangcafé

 
De vijftiende editie van het Zangcafé van smarlappenkoor Beekse Smart in Prinsenbeek zondag was wederom goed voor een volle zaal meezingers. Het gevarieerde repertoire en de choreografie van gastkoor Oosterhouts Smartlappenkoor Nieuwe Stijl viel ook zeer in de smaak, net zoals het optreden van de 88-jarige Harry van Dongen.

Door Hanneke Veltman

Het was een zeer drukbezochte gezellige meezingmiddag, waarop we met veel plezier en dankbaarheid kunnen terugkijken.

Gastkoor was dit jaar het Oosterhouts Smartlappenkoor Nieuwe Stijl, onder leiding van Nanny Kramers. Dat presenteerde zich met een zeer gevarieerd repertoire, zowel Nederlands- als Engelstalig en met een aantrekkelijke choreografie, hetgeen door het publiek erg gewaardeerd werd.

Beekse Smart onder leiding van Annemieke van den Hoven bracht onder meer nieuwe, meerstemmig ingestudeerde smartlappen en levensliederen ten gehore, die door het publiek uit volle borst werden meegezongen. Dit alles begeleid door de vaste muzikanten van het koor op accordeon, gitaar en banjo. Aangevuld met ludieke instrumenten zoals cajon, stampofoon en wasbord, die werden bespeeld door koorleden. De optredens van verschillende solisten maakte alles tot een mooi geheel.

Kers op de taart was deze middag een fantastisch optreden van Harry van Dongen, bekend van de ‘The X Factor 2009’. Ongelooflijk zoals hij op 88-jarige leeftijd het publiek kippenvel bezorgde met zijn songs van onder andere Frank Sinatra en Guus Meeuwis. Hij sloot zijn optreden af met een duet met zijn zoon Rolf. Een daverend applaus van het publiek en de aanwezige koren voor vader en zoon. Geweldig!

In de pauze werden er loten verkocht. De prachtige prijzen waren beschikbaar gesteld door vele Prinsenbeekse ondernemers. Hartelijk dank hiervoor. De opbrengst komt ten goede aan Beekse Smart, ter ondersteuning van diverse activiteiten en behoeftes binnen de vereniging.

De finale met beide koren en Harry van Dongen en de gezellige nazit zorgden voor een mooie afsluiting van de middag. Onze dank gaat uit naar onze vaste sponsoren, waardoor het weer mogelijk was om deze middag tot een succes te maken. Beekse Smart dankt alle medewerkers voor hun geweldige inzet. Dank aan Toon en Winny van Dongen en personeel van Marktzicht voor de gastvrijheid, hun inzet en het overheerlijk stamppotbuffet na afloop. En natuurlijk gaat heel veel dank uit naar onze bezoekers en trouwe fans. Zonder hen geen Zangcafé en leuke optredens door het jaar heen.

Een uitgebreide fotoreportage door Henk Schoot van de 15e editie van het Zangcafé kunt u bekijken onder het menu "foto's" op onze website of (KLIK HIER)

 

TERUGBLIK OP EEN HEEL MOOI JUBILEUMJAAR: 

 

BEEKSE SMART HEEFT IN 2017

HAAR  15-JARIG JUBILEUM GEVIERD

 

* Op 9 SEPTEMBER 2017

WAS DE VIERING VAN HET 15-JR  JUBILEUM BEEKSE SMART

VOOR DE LEDEN

Het is een grandioze dag geweest! 

Op de dag naar Den Bosch en 's avonds een BBQ met feestavond bij Café Marktzicht.

Een prachtige fotoreportage van onze fotograaf Cor Viveen kunt u bekijken in het menu "foto's".